»

Velkommen til musikplaneten

christianHej alle og velkommen til min blog, musikplaneten.dk. Dette er mit første indlæg på bloggen, så bær gerne over med mig hvis der er noget der er lidt uforståeligt da jeg er lidt rusten i at skrive blogs. Jeg vil her i indlægget byde velkommen og skrive lidt om de tanker og ideer bag bloggen, samt hvad formålet med bloggen egentlig er. Til de udefrakommende læsere, som jeg ikke kender personligt, men selvfølgelig er super glad for at have her på siden, så hedder jeg Christian og er en mand i midten af 20erne som har en stor passion for musik.

Bloggen her vil primært omhandle mit liv med musik og hvordan musik påvirker mig på forskellige måder. Jeg har altid haft en stor glæde med musik og det er noget der fylder mig liv rigtig meget. Jeg har oprettet bloggen her for at dele ud af min lidenskab og få skrevet ned på ord hvad der gør butik så vigtig for mig, samt beskrive forskellige former for musik med forskellige genrer, kunstnere og udvalgte numre, som jeg finder helt særlige. Til dem som er bange for at det hele vil blive super-alternativt med kunstnere de aldrig har hørt om, så fortvivl ej – jeg har en stor glæde for de traditionelle kunstnere som man også hører i radioen og det er også den slags musik jeg selv hører mest.

Musik vil dog ikke være det eneste jeg skriver om her på siden. Som så mange andre mænd i min alder, så har jeg også et hav af andre interesser jeg går op i. Disse vil jeg selvfølgeligt også skrive om her på siden da det udover at omhandle musik også er en personlig blog for mig, hvor jeg håber på at kunne finde nogle interessante emner frem, som rammer bredt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>