Om denne blog

Hej alle der er landet på musikplaneten. Jeg hedder Christian og vil hurtigt forsøge at forklare hvad det er for en side I er kommet ind på. Siden hedder musikplaneten da jeg selv er stor fan af musik og har været det i mange ord. Musik og ting omkring musik vil være nogle af de hovedemner man kan finde her på siden.

Men jeg hedder som sagt Christian og er en mand midt i tyverne. Jeg bor pt i en lejlighed mens jeg er ved at færdiggøre min uddannelse inden for musikvidenskab. Min store drøm lige pt som så mange andre der interesserer sig for musik er selvfølgeligt at kunne leve af at spille musik på den ene eller anden måde. Dog er jeg også utrolig glad for at lære fra mig af musikviden og teknikker og går derfor også med en lille drøm om at blive underviser inden for musik. Jeg gør allerede lidt i dette hvor jeg underviser et par elever i sang og guitar, hvilket jeg finder super berigende og noget jeg gerne vil gøre noget mere i.

Ud over at selv lære musik og spille det, så hører jeg også en masse forskellig musik inden for en masse forskellige genrer. Jeg har været interesseret for musik lige siden jeg var barn og hører mange forskellige genrer af musik. Dette er alt lige fra gammeldags klassisk musik til nyere elektronisk musik i de forskellige genrer.

Her på siden vil man kunne læse lidt om mit liv med musik, hvor jeg også vil skrive om nogle af de kunstnere og musiknumre som jeg finder interessante. Ud over at have musik som indhold, så vil bloggen også indeholde elementer fra mit personlige liv, hvor jeg skriver om mine andre interesser. Dette er alt lige fra skolelivet til små filosofiske tanker jeg har omkring livet og de år jeg har foran mig. Der vil være mulighed for at finde noget inden for mange emner her på bloggen, og jeg bestræber mig selvfølgeligt på at gøre det overkommeligt for alle typer af læsere at følge med her på siden.