«

»

Hvorfor er musik vigtig for mig?

”Uden musik ville livet være en fejltagelse” var ca. de ord som Friedrich Nietzsche i sin tid udtalte. Det er et meget sigende citat og også et jeg går helt ind for, for vores verden ville da være noget mærkelig uden musik. Som I nok allerede nu har opdaget, så er musik en stor del af mit liv og her vil jeg kort prøve at forklare hvorfor det betyder så meget for mig.

Der er flere grunde til at musik betyder så meget for mig. For det første så er det noget jeg er vokset op med og musik har hele tiden haft en stor betydning i min familie. Jeg begyndte i en tidlig alder at forsøge på at spille instrumenter og for mig lå det ret naturligt. Følelsen når man kan få et instrument til at spille helt korrekt så det lyder godt er en af de bedste følelser i verden som næsten ikke kan overgås.

Når jeg hører musik er det som om noget rører sig inde i mig. De fleste har nok oplevet at få gåsehud ved at gøre musik og kender til denne følelse. For mig er musik kunstværker der nærmer minder om matematiske formler. Der er så mange forskellige ting der skal gå op i en højere enhed før det lyder godt, men når det så går op, så er det noget af det mest fantastiske i hele verden som kan få mig til at føle nærmest en endeløs glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>