«

»

Hvad jeg hører for tiden

De fleste kender nok det at man har forskellige faser inden for musik. Fx har folk gerne en klassisk periode hvor de går helt over styr med at høre klassisk musik hvorefter det måske kommer til en periode nærmest kun med rockmusik. Sådan har jeg det også og lige nu er jeg inde i en nærmest total elektronisk periode, hvor jeg for alvor får lyttet igennem hvad der rører sig på den elektroniske musikscene.

Jeg har altid været glad for elektronisk musik da det er et kunstværk som mange undervurderer. Folk har en tendens til at tro at det bare er at trykke på et par knapper på en computer og så har man en sang. Det er langt fra sådan og det kræver meget at lave godt elektronisk musik. Vi er i en periode hvor noget af det bedste elektroniske musik ifølge min holdning er kommet ud og vi ser et utal af store talenter.

Noget af det jeg hører rigtig meget for tiden er den unge kunstner Flume fra Australien, som på blot få år har markeret sig og skabt sig selv et stort navn inden for den internationale musikscene og har samarbejdet med rigtige mange store bands, som fx Disclosure som jeg også hører en del af.

Noget af det jeg dog er blevet allermest glad for er Jamie XX som har lavet det jeg vil mene er et af årtiets bedste album. De fleste kender nok denne her som jeg vil mene er en af de bedste sange jeg nogensinde har hørt. Det er super fedt lavet og fantastisk samplet ud fra det gamle Idris Muhammad nummer ’Could Heaven Ever Be Like This’ fra 1977.

Et fantastisk album som jeg varmt kan anbefale og blot en af de mange kunstnere sammen med andre som Flume og Disclosure som jeg håber at høre meget mere til de kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>