«

»

Er 2016 det største år for livemusik i Danmark?

At tage til en koncert er noget helt særligt og noget af det bedste jeg kender i hele mit liv og også noget jeg vil skrive mere om i et af mine kommende indlæg. Jeg tager selv til koncerter så tit jeg kan og af alle typer, lige fra små intime koncerter til de helst storslåede koncerter med fantastisk sceneshow.

Det glæder mig også derfor at se når de helt store navne kommer til Danmark og de mange fans de forskellige store kunstnere har får mulighed for at opleve deres stjerner til en koncert. For år 2016 venter der en helt store række navne. Et udvalg af de store navne kan man se i denne artikel fra Politikken hvor der altså venter nogle af de helt store kunstnere der skal indtage Danmark. Der er både noget for det erfarne publikum og ned til teenagerne hvor de store idoler nærmest komme i stribevis til de danske scener. Bedst af alt så er mange af navnene nogle der spiller selv og ikke som en del af en festival. Jeg er selvfølgelig stor fan af festivaler, men det er også synd hvis det kun er der de store navne, så kunstnernes fans er tvunget til at købe en billet til meget mere end blot det ene band, som samtidig giver længere optrædener når det kun er dem selv der skal spille. Det er i hvert fald fantastisk at Danmark kan tiltrække de helt store bands og noget jeg ved der også vil glæde en masse mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>